| Najłatwiejsze gry na świecie |
|
| Pc Ziomek |
Były już najtrudniejsze teraz czas na najłatwiejsze! |
||
![]() Dżibril Rugh! Ruoaugh! Hyyyh... postów: 5134 |
Pc Ziomek napisał 10.11.2008 12:01 Chyba jak grasz na easy z włączonym interfacem. Wywal poziom trudności, wyłącz GUI (łącznie z punktami życia i mapą), a zobaczysz jaki jest prosty. Pc Ziomek napisał 10.11.2008 12:01 A to ciekawe, bo nie dalej jak kilka dni temu grałem na Maku w pierwszą część i bardzo mnie zaskoczyła - między innymi poziomem trudności. Dwójka była nieco łatwiejsza, ale i tak miała dość wyśrubowany poziom. PoP 3D litościwie przemilczę. Podejrzewam, że w nie nawet nie grałeś, więc ja się pytam skąd to twierdzenie o całej serii? |
||
| pitbull18spf |
Hmm zależy co się rozumie przez najprostszą grę. Bo można przejść grę na poziomie trudności Esy gdzie przeciwnicy nie dają nam żadnego powodu do zmartwień i wtedy wydaje się ah gra jest banalna lecz wystarczy dać poziom hard. Zgadzam się Dżibrilem Assasin Creed wydaję się prosty na zwykłym poziomie przeszyłem go w 2 dni. Na to miast już na najcięższym poziomie zajęło mi to o wiele więcej czasu. |
||
| Pc Ziomek |
Dżibril napisał 10.11.2008 12:13 Dżibril mam wszystkie części Prince i w wszystkie przeszedłem więc mnie nie osądzaj.Pozatym napisałem dla niektórych więc dla mnie jest łatwe dla ciebie trudne proste. |
||
Pc Ziomek napisał 10.11.2008 13:58 Jakoś nie chce mi się wierzyć, że masz wszystkie sześć części, które wyszły na PC. Szczególnie, że pierwsza dwie wyszły przed twoimi narodzinami, a trzecia gdy miałeś dwa lata. No, ale skoro piszesz, że tak jest... pitbull18spf napisał 10.11.2008 13:11 Serio z tym wejściem do ekwipunku? Kurde, gdyby nie to, że "Gothic III" ma u mnie prywatnego bana, to bym sprawdził. |
||
| pitbull18spf |
Dżibril serio tak jest kiedyś zadzwonił telefon i byłem w ekwipunku wracam po 10 minutach gryzą mnie wilki a życie nie uchodzi. Potem jak dobrze pamiętam moją tezę potwierdził Lukas mówiąc właśnie że tam jest taki błąd. |
||
![]() seba.p93 PC XT postów: 268 |
Najlatwiejsza gra dla mnie byla gra Syphon Filter 3 stara gierka na psx bardzo latwa i nie dluga tak samo jak dino crysis2 przechodzilem pare razy dziennie :D a na pc juz nie pamieta, ale z terazniejszych gier to chyba NFS Carbon .Zgadzam sie z innymi ze Gothic 3 jest latwy bo walki sa smiesznie latwe naciskajac tylko LPM . |
||
![]() Infernal10 Deep Blue postów: 640 |
Nie chciałbym się przechwalać ale sądzę ,że mój temat; Najtrudniejsze gry był bardziej trafniejszy. Przecież gry z góry mają narzucić graczowi pewnie wyzwanie, to ich główny cel. |
||
| Pc Ziomek |
Dżibril napisał 10.11.2008 14:42 Dżybril przecież wiesz że chodzi mi o te najnowsze trzy:D i naprawdę je mam.Uwież mi niejestem wcale kłamcą tylko poprostu są dla mnie łatwe i tyle a dla ciebie trudne. |
||
![]() TerminatorDlaNoobów NextGen postów: 1952 |
Ciężko jest konkretnie wskazac najłatwiejszą gre na poziomie very hard. Napewno zawsze gładko mi szły platformówki. Bardzo uproszczonym tytułem był także RTS Imperial glory, gdzie nawet całkowity nowicjusz bez trudu mógł ukończyc kampanie pełnym sukcesem. Napewno do tego grona można doliczyc serie fifa czy gothica "one". Niezabrakło także miejsca na takie tytuły jak GTA 3, GTA VC i GTA SA ( nie wiem jaka jest 4 pod tym względem, jednak poziom trudności, o ile można to tak nazwac jest w tych 3 odsłonach mizerny). Tak naprawde poziom danej gry w dużym stopniu zależy od indywidualnych umiejętności gracza i nie można jasno ocenic czy coś co było proste dla mnie, będzie równie proste dla innego fana tej gry ( zresztą w drugą strone jest podobnie). |
||
Pc Ziomek napisał 10.11.2008 16:24 Nie wiem, choćby dlatego, że: |
||
![]() Bl@derunner Apple I postów: 225 |
pitbull18spf napisał 10.11.2008 15:16 Fable Zapomniane opowieści faktycznie prosta, ale w sumie o to chodziło w Fable to miał być lekki RPG dla początkujących z gatunkiem |
||
![]() Turok Apple I postów: 230 |
Ja wam panowie powiem że moja najłatwiejsza gra to między innymi: |
||
![]() fajny dahaka Apple I postów: 150 |
najprostsza to moim zdaniem Harry Potter i zakon feniksa - nie mówię tu o przejściu na 100% bo w gargulkach i szachach jestem cienias ale główny wątek jest banalny |
||
![]() Bl@derunner Apple I postów: 225 |
Turok napisał 10.11.2008 21:25 Enter the Matrix też była łatwa, zależy kim się przechodziło, bo np. kiedy przechodzisz Niobe jest tam taka misja, że musisz wdrapać się na szczyt reaktora i podłożyć bombę. Ta misja na hard nie jest aż taka łatwa, ale do przejścia, bo tam praktycznie z każdej strony cię atakują. |
||
![]() Satori09 ENIAC postów: 34 |
Dla mnie najłatwiejsza gra na hard to Far Cry 2 przeciwnicy sa tam tak glupi ze z noża mozna ich zabijać chodz czasami jak sie w aucie bylo to jeszcze bylo z nimi troche zabawy (moze komuś wypowiedz sie nie z podoba to rozumiem) |
||
![]() FlyeThemoon Apple I postów: 170 |
Dla mnie prostymi grami były |
||
![]() BARTASU Apple I postów: 211 |
Dla mnie zawsze najprostsze były need for speedy,nie pamiętam abym miał z którąś z części większe problemy. |
||
![]() huberto09 Apple I postów: 248 |
Dla mnie najprostszą grą na PC jest Crysis Warhead. Tam się nie myśli, no może w poziomie gdzie musimy zlokalizować wagon. Ale ogólnie idziemy ślepo przed siebie, zero myślenia :P |
||
| Jaro123123 |
Dla mnie najłatwiejszą grą jest Gothic 2 nk |
||
| DamiXxX ENIAC postów: 1 |
Według mnie najłatwiejszą grą jest Loco Roco na PSP |
||
![]() jasina ENIAC postów: 29 |
Według mnie ŚPZ-Świątynia Pierwotnego Zła. Chociaż gra |
||
![]() Altruista PC XT postów: 438 |
Dla mnie ta cała Świątynia Pierwotnego Zła jest zmarnowanym potencjałem, a nie łatwą grą. Fabuła w paru miejscach porywa a w paru miejscach można się za głowę złapać gdy się obserwuje rozwój wydarzeń. |
||
![]() MavericK_Assassin ENIAC postów: 6 |
Dla mnie na Very High najlatwiejsza gra był Max Payne 2 |
||
![]() 19SELO64 ENIAC postów: 6 |
Dla mnie moze nie najlatwiejsza gra ale latwa jest crysis . Ta gra jest wsumie nie dosc ze latwa to jeszcze nudna. Nic takiego nie robisz tylko chodzisz i strzelasz a potem idziesz i strzelasz a jak juz skonczyc strzelac to mozesz postrzelac. Rozumie ze w FPS sie strzela ale Crysis jest tak dretwy jak malo ktora gra.Poprostu strzelasz i wsumie nic wiecej. Jest tam misja ze sie w jakims statku czy hugo to wie. "lata sie " w nim tak dlugo az sie jakims cudem znajdzie miejsce zeby ... przejsc do kolejnej czesci statku itd. Niby przeszlem ta mape ale po niej mialem dosc. Jedyna misja ktora mi sie podobala w crysisie to ta gdzie sie statku bronilo. Chociaz tam sie ... strzelalo caly czas ... |
||
19SELO64 a co byś chciał od szczelanki ?? podaj mi przykład jakiegoś fps gdzie nie tylko sie szczela a poza tym nie musisz tam szczelac żeby zabic przeciwnika wystarczy troche wyobraźni |
||
![]() Ludek PC XT postów: 377 |
Satori09 - przykładzik fps (właściwie fpp) gdzie się nie strzela do wszystkiego tylko myśli - seria Penumbra. |
||
19SELO64 napisał 26.11.2008 20:06 Tak samo jest w: Call of Duty, Medal of Honor, Doom, Qake, Unreal itp, itd. Szkoda, że nie zauważyłeś innych aspektów Crysis jak choćby to, że w tej grze praktycznie w ogóle nie musisz strzelać. Ba, w większości walk, w ogóle nie musisz brać udziału (do pewnego momentu, of course). Więc Crysis to nie tylko strzelanie - może po prostu nie zauważyłeś opcji kombinezonu. Inną sprawą jest fabuła, która jest pełna dopiero po dodatku - wtedy w Crysis trzeba zagrać wg wzoru podanego przeze mnie i Chrisa_2020. Satori09 napisał 27.11.2008 20:55 Mały tip: to słowo pisze się "sTRZela". Ludek napisał 27.11.2008 22:23 Penumbra to przygodówka, tylko widok ma FPP. Ze standardowych shooterów ciężko podać przykład, bo o to chodzi w shooterach jak sama nazwa wskazuje. |
||
Dżibril napisał 28.11.2008 09:21 Ja tam trochę grałem w pierwszą odsłonę Penumbry i jestem pewny ,że gra ma widok FPP. |
||
MavericK_Assassin napisał 26.11.2008 17:18 Przecież o ile dobrze pamiętam to max Payne 2 nie było takie proste na very high chyba coś ci się pomyliło. |
||
![]() czarascfc Apple I postów: 121 |
Według mnie to niema żadnej wybitnie prostej gry poniewaz każda gra ma możliwosc wyboru poziomu trudności. Jednak żeby nie off topować to moim zdaniem jedna z łatwiejszych gier to Carbon. |
||
Nudna niedziela, to chociaż się poczepiam trochę. ;) czarascfc napisał 30.11.2008 12:45 Ja tu widzę mały problem, bo nie każda gra ma do wyboru stopień trudności rozgrywki. Choćby taki "Blade of darkness", przez niektórych uważany za jedną z trudniejszych gier (przejście gry bez wypicia choćby jednej mikstury życia, jest baaardzo ciężkie). Owszem, coraz więcej gier ma stopniowanie, ale nadal zdarzają się takie, w których poziom trudności jest narzucony odgórnie. |
||
| Chris_2020 PC XT postów: 365 |
Satori09 napisał 27.11.2008 20:55 Proszę bardzo... Fantastyczny FPS cRPG Eidosu... czyli DEUS EX, wydany w 2000 roku. Gra, w której nie musisz strzelać by ją przejść. Trzeba tylko ruszyć głową. Tak samo w Crysis, można przejść 75% gry nie wyciągając nawet pistoletu. |
||
Chris_2020 sam miałem okazję zagrać w drugą odsłonę gry Deus EX i zgadzam się z tobą w 100 %. Grę można było praktycznie całą ukończyć bez wyciągania spluwy, lecz i były momenty gdzie bez broni by się nie obyło. |
||
Ja wiem ze w crysisie nie trzeba mieć spluwy żeby zabijać bo sam lubialem być ze sie tak wyrażę jak predator xD podchodzić do gosci z niewidzialnością i ich lapac i rzucac gdzie popadnie tylko to do nie wszystkich dotarło a poza tym napisałema ,,poza tym nie musisz tam szczelac żeby zabic przeciwnika wystarczy troche wyobraźni'' |
||
| Chris_2020 PC XT postów: 365 |
Wyrażę się w takim wypadku jaśniej. Satori09 w Crysis można przejść 3/4 gry nie zabijając nikogo. Nie ZABIJAJĄC, a nie nie wyciągając spluwy. Mam nadzieję, że wyraziłem się dość jasno. |
||
![]() TomeQ ENIAC postów: 94 |
Carbon, Underground 2, Saper ;p , Assassin's Creed,.. |
||
![]() Sebior ENIAC postów: 6 |
Łatwą grą też jest Metal Gear Solid Substance 2 i Kroniki Riddicka ucieczka z Butcher Bay |
||
![]() BARTASU Apple I postów: 211 |
Sebior napisał 04.12.2008 20:16 Na pewno nie na najwyższym poziomie trudności. |
||
| rafal110 ENIAC postów: 1 |
nie wiem czemu ale jedna z gierek z ktorymi nie mialem praktycznie problemow jest soul reaver 2 ( chbya z 2001 roku ale i tak jest fajna). wprawdzie w tej gierce jest duzo motania i przeciwnicy czasem stwarzaja problemy, ale ja jakos z ta gra nie mialem wiekszych problemow, zwlaszcza dla tego ze trudno zginac ( jak stracisz cale zycie to i tak przenosisz sie do swiata spektralnego - tam zbierasz se tylko dusze i znowu wracasz do normalnego swiata). w calej grze zginalem chyba 3-4 razy i jedynym problemem bylo to ze checkpointy byly dosc daleko. ogolnie ta gra jest trudna wielu mialo z nia problemy ale mi poszla szybko i latwo (ok. 8 h, z zalozenia miala zabierac 10-11h). napewno gralem kiedys w latwiejsza, ale ta jest najlatwiejsza z tych jakie pamietam |
||
| pitbull18spf |
Jeszcze mogę dodać tutaj serię Need For Speed. Która jest bardzo prosta :) nie trudna gra ale bawi i daje radość |
||
![]() Gwisu ENIAC postów: 14 |
według mnie jest to Fable w grze naprawdę ciężko jest zginąć do tego są fiolki zmartwychwstania i jeżeli mamy ich zapas to możemy przejść grę bez żadnego wczytywania . Ogólnie może w grze są 2 - 3 trudne momenty . |
||
![]() Sebior ENIAC postów: 6 |
Ta. W fable trudny jest JACK w normalniej postaci bo potem jest smokiem ale smok jest latwy. |
||
| CorneL ENIAC postów: 6 |
No więc tak.. Gothic 3 nie używając bugów nie jest ąz taki prosty.. LPM itd. ,a przy okazji znam jeszcze bug taki iż majac roślinkę, przedmiot podnoszącą sile, życie, manę etc. |
||
| pitbull18spf |
Jaka jest najprostsza gra ?? Gothic 3 Zmierzch Bogów. Gra zajmuje około 12h gry i jest tak banalny że osoba która będzie grała pierwszy raz pomyśli że ta seria too słaba gra i bardzo łatwa. |
||
![]() Terra123 ENIAC postów: 2 |
Dla mnie najłatwiejsza gra na świecie to raczej dziecinna ściganka pet racer xP zalicza się? tam chyba nie ma edytowana poziomu trudości a całą kampanię przeszłam w 2 dni i jeszcze się pochwale xP mam w piwnicy Amige to taki stary komputer skońzyliśmy go używać kiedy dostałam peceta tudzież 3 lata temu w dzieiństwie tata kupił nam dwie wersje amigi i pozałatwiał gry i wtedy to zetknęłam się z 1 wersją prince of persja na amige i nawet odkryłam kody do następnych poziomów (przypadkiem xD) ahh amiga to był czasy *.* siedziało się z joystikiem w rękach i przechodziło się setki odjechanych gier min. Odyssey oo ta to była rozbudowana ale trzeba było dużo myśleć kto jeszcze pamięta te czasy?? |
||
Terra123 napisała 16.12.2008 10:09 Dzień dobry, zaczynałem od Timexa2048 - Amiga była później. :) |
||
TomeQ napisał 01.12.2008 17:51 Uważasz że ta gra należy do najprostszych gier? I tutaj się z tobą nie zgodzę, pewnie przechodziłeś na łatwym poziomie trudności i stąd ta ocena, przypomnę ci pewien moment w grze, który na łatwym poziomie nawet sprawiał trochę trudności, a mianowicie był to ROBERT nasyłał na ciebie taka ilość templariuszy, że kiedy dotarłeś do samego Roberta to byłeś już wyczerpany i miałeś mało życia. |
||
![]() _Duki_ PC XT postów: 313 |
Assassin's Creed to łatwa gra, nie wiem jak jest z wersją na pecety, ale na konsoli nie wybiera się żadnego poziomu trudności. W grze ogółem nie ma żadnych trudnych zagadek, a misję się powtarzają i również nie należą do trudnych. |
||
| CRUX Apple I postów: 194 |
Zależy jaka : taktyczna , zręcznościowa , przygodowa , ... |
||
![]() Kacpi995 Apple I postów: 113 |
najprostrza gra w ktora gralem to gta san andreas |
||
Kacpi995 napisał 02.01.2009 02:08 Taaa ... chyba z cheatami |
||
Kacpi995 napisał 02.01.2009 02:08 Nie no żeby o GTA San Andreas powiedzieć, że jest najprostsza gra to to już szczyt wszystkiego. |
||
![]() Rogal PC XT postów: 422 |
Kacpi995 napisał 02.01.2009 02:08 Tak tak, a szczególnie ostatnia misja:) |
||
To wszystko zależy czy gracz jest na poziomie CASUAL , HARDCORE czy PRO oraz gry na jakim stopniu trudności jest grana . |
||
CRUX napisał 02.01.2009 13:27 O ile dobrze informuję się na temat gier to GTA: San Andreas nie miał wyboru poziomu trudności.Można by to jeszcze udoskonalić, ponieważ możesz przechodzić grę na tak zwanego "hardcore lub w niektórych misjach wykorzystywać zdolności skradania się, oczywiście w San Andreas mało jest takich opcji skradania się , lecz dla chcącego nic trudnego.. |
||
Szkoda w GTA IV nie było ani jednej misji ze skradaniem :( |
||
![]() Jonbee ENIAC postów: 93 |
Jak dla mnie najłatwiejszą grą jest PONG. :P A tak na serio to |
||
![]() Buciek ENIAC postów: 21 |
Najłatwiejsza gra na świecie i mówię wam to prosto z serca...jest gra zatytułowana "Snajper". Jest to gra, gdzie wcielamy się w tytułowego snajpera, ale nie będziemy się chować strzelać w czyjś baniak, tylko biegać po lokacjach i strzelać w masę komputerowych imbecyli. Dlaczego używam takich terminów? Bo już samą marną fabułą gra poraża. Ale czas wrócić do głównego tematu. Ta gra jest najłatwiejsza ponieważ od pierwszej misji startujemy z.....nieśmiertelnością! Tak nie przewidzieliście się. Biegamy po monotonnych lokacjach likwidując wrogów. Soundtrack - jeśli mógłbym nazwać to coś co się wydobywało z mych głośników podczas rozgrywki. |
||
![]() Gosen Deep Blue postów: 517 |
A Miłosz powiedział bardzo istotną rzecz, która idealnie obrazuje sytuację "trudności" gier. XX lat temu miarodajnym poziomem trudności dla recenzenta było easy, X lat temu zrobił się normal, a obecnie jest hard, a to jeszcze nie do końca, bo czasami aż boli, że to aż hard (Crysis chociażby, co innego, że tam cloak dużo dawał). |
||
![]() fajny dahaka Apple I postów: 150 |
Turok napisał 02.01.2009 11:55 Ja się z Kacpi995 akurat zgodzę z tym że ta gra JEST prosta nawet bez kodów. Sam ją przeszedłem kilka razy BEZ KODÓW i jedyna misja z którą można mieć kłopot to dla Wooziego w San Fierro gdzie trzeba nabić odpowiedni skill w pojemności płuc (nurkowałem ponad 45 minut) a potem przepłynąć pod głazami przy PIER 69 i podłożyć jakąś pluskwę czy coś na pokładzie statku |
||
CRUX napisał 03.01.2009 11:45 Choć nie było misji w której główny cel to przejście niezauważonym, lecz gra dawały dużo misji w których była możliwość skradania, np. często zdarzały się misję wykraść jakieś auto, więc można było wszystkich wrogów wyzabijać, lub po prostu przeskradać się do auta, zabrać je i odjechać. |
||
| Neo123123 ENIAC postów: 12 |
Najłatwiejsze gry gothic gothic 2 i gothic 2 nk. Ponieważ każdego wroga można rozwalić. |
||
![]() Sun Tzu ENIAC postów: 22 |
Jeżeli mam już wytyczyć grę która była dla mnie najprostsza to Far Cry 2 jest to gra która nie szczególnie jest trudna przeciwników jest bardzo łatwo zabić nieraz wystarczy przyczaić się w jednym miejscu i poczekać jak sami do nas przyjdą. |
||
| fr3shm4k3r ENIAC postów: 16 |
Moim zdaniem nie ma gier najlatwiejszych , poniewaz kazda na poziomie hard daje jakies wyzwanie , ale jesli chodzi o gry latwe to ja wytypuje Star Wars The Force Unleashed , napewno to was zdziwi ale Mirror's Edge bylo dla mnie latwym tytulem .Kazdy teraz pomysli ze gralem na easy i tu sie pomylicie, bo nawet na poczatku gralem na normal , a po odblokowaniu na hardzie ;]. |
||
![]() Kokos PC XT postów: 387 |
Jak dla mnie nie ma najprościejszych gier. Dla jednych są porste, dla innych trudne i na odwrót. To zależy od poziomu intelektualnego i obeznania w grach, Dla przykładu weźmu WoW'a, dla nie których Jewelcrafting czy alchemia jest trduna, a dla innych prosta, nawet zwykłe bicie mobów może okazać się trudne. |
||
![]() seba.p93 PC XT postów: 268 |
Wow moze jest łątwy ale bez znajomości jezyka angielskiego nie ma co wogule uruchamiac gry :] |
||
seba.p93, nie moge w to uwierzyć. Więc sądząc po twoim poście, zainstalowałeś WoW'a i odrazu wiedziałeś co i jak ? tak ?, nie sądze. Fajnie było by jak by moje słowa potwierdzili Miłosz i Tadeusz, iż wiem że oni właśnie pogrywają w wowika. I takie posty nie na temat to wg. spam ;). |
||
![]() maniakRT PC XT postów: 292 |
Wiecie, ja nie chce poruszać już Hour of Victory bo mam go już dosyć i szczerze to spaliłbym tą gre razem z producentami, więc powiem że najłatwiejsza gra to Niszczyciel i te inne stare. Jeśli chodzi o współczesne to napewno pójdą wszystkie gry z City Interactive no może prócz nielicznych gier jak ,,Klątwa lalkarza'' bo ona jest nawet spoko choć wkurzająca. |
||
![]() damsem ENIAC postów: 3 |
Jaro123123 napisał(a) 16.11.2008 12:46 dla mnie tez ale g3 byl latwiejszy tylko dłuzej sie robilo |
||
![]() Serowy Deep Blue postów: 602 |
Jeśli chodzi o wszystkie najłatwiejsze gry w jakie grałem to Hugo. |
||
![]() kosax95 ENIAC postów: 28 |
Dla mnie okropnie łatwa (na najwyższym poziomie trudności) jest nowa gra Terminator Salvation (Ocalenie). |
||
![]() Głowa13osw ENIAC postów: 49 |
Wiecie można powiedzieć że pasjans jest łatwy ,ale jak się wyłaczy wszystkie pomoce i właczy limity to nie jest już tak prosto.Tak samo jest z grami zależy na jakim poziomie gramy nie ma że coś jest proste.Poziom "łatwy" jest robiony aby był łatwy. |
||
![]() Bezimienny13 ENIAC postów: 6 |
Dla mnie najlatwiejsza gra jest CoD WaW przeszedlem ja w 8 godz na najlatwiejszym i najtrudniejszym poziomie |
||
![]() Aztek Apple I postów: 167 |
Call Of DUty 1 jest zdecydowanie najprostsze z tego typu gier. Na najtrudniejszym poziomie da się ją zrobić w kilka godzin. |
||
![]() Kacpi995 Apple I postów: 113 |
Jak dla mnie to harry potter i zakon feniksa w ta gre grala moje 7 letnia siostra i przesza 3 misje :> |
||
![]() FREEDOM Apple I postów: 151 |
Hmmm....najłatwiejsza gra, mówicie. O Assasin's Creedzie wspomniano na początku. Także uważam, że jest łatwy nawet jak się go utrudni najbardziej jak to możliwe. Nawet wersja na komórki jest banalna....Jakaś inna gra ?? Hmm Władca Piersćieni: Podbój jest również bardzo prosty nawet na najtrudniejszym poziomie trudności. Wystarczy po prostu dobrze dobierać klasę. Tam przynajmniej jest tryb multi, gdzie czasem jest już ciężej. |
||
![]() red.pl PC XT postów: 258 |
O ile dyskusja na temat gier najtrudniejszych ma jakiś sens, to debata na temat gier najłatwiejszych mija się moim zdaniem z celem... Łatwość i trudność gry zależy wszak w dużym stopniu od umiejętności gracza. Oczywiście są gry z założenia proste. Są to te pozycje skierowane dla dzieciaków typu Kangurek KAO ale chyba nie z myślą o nich był tworzony ten temat. |
||
![]() Gieromaniak24 ENIAC postów: 5 |
Najłatwijsza gra, dla mnie to Mirrors Edge |
||
![]() Gloria ENIAC postów: 13 |
no nie wiem mam zaledwie dziesięć lat i nie widziałem dużo ale raczej L.A.I.R. jest najprostszy. |
||
![]() Sybirbia ENIAC postów: 67 |
Najłatwiejsza gra na świecie ? Mario :D |
||
![]() FREEDOM Apple I postów: 151 |
Pirnce of Persia Zapomniane Piaski jest wręcz banalny. Gracz, który nie miał kontaktu z serią powinien przejść na normalnym poziomie trudności z maksymalnie trzema zgonami. Ale to już kompletnie maksymalnie. |
||
![]() PatriQo ENIAC postów: 18 |
Dla mnie najłatwiejszą grą był Quantum of Solace. Bez męczenia 4 godzinki i koniec. A jeżeli chodzi o grę na Very High to zdecydowanie najłatwiejszą był Max Payne 2. |
||
Te pytanie jest troszkę źle sformułowane, bo dla jednego gra może być łatwa, a dla drugiego trudna. Zależy to on tego jak nasz mózg ją pojmuje, a bardziej informatycznie - przetwarza (kurcze powtarzam się :/). Choćby dla mnie prosty jest NFS, a trudny zaś Wiedźmin. |
||
![]() Gogettossj PC XT postów: 495 |
wy się tu w znanych tytułach rozpisujecie, a moim zdaniem najprostszą grą był....pasjans (XD) z windowsa 98 |
||
![]() Kubistele NextGen postów: 1331 |
Hmmm... Homefront? Hugo tropikalna wyspa? A może Kroniki Riddicka : Ucieczka z Butcher Bay? Do wyboru, do koloru ;]. |
||
![]() widzu Nie spodziewałeś się, prawda? postów: 2083 |
Najłatwiejsza gra na świecie? You must burn the rope ! |
||
![]() ZiąZią NextGen postów: 809 |
Wytypowałbym pewnie jakąś grę platformową, ale nie mam pomysłu. Jedyną, która sprawiła ogromne trudności, był Super Meat Boy a tak to cała reszta, w które grałem, bez żadnego wysiłku kończona. Dorzuciłbym do tego jeszcze jakieś gry logiczne, albo typu tower defence - jak już rozgryzie o co chodzi w tego typu grach to każda kolejna nie stanowi żadnego problemu. |
||
| Maniek |
Najłatwiejsza gra na świecie hmmm ... według mnie nie ma łatwej gry, ponieważ w każdej gierce zazwyczaj można zmienić poziom trudności i powyłączać sobie wskazówki itd - to już jest wielkie utrudnienie dla gracza. Jednak łatwą gierką według mnie jest Need For Speed The Run nawet na najwyższym poziomie trudności. Dlaczego? Tam się tylko jedzie "aby do przodu". :) |
||
| Rei 02 Miejscowy Turysta postów: 2330 |
To bardzo trudne pytanie. Jednakże do odpowiedzenia. Na początek, zgodziłbym się z ZiąZią. Gry platformowe, mają w sobie coś... łatwego. Nie wszystkie, ale większość. Choć, jakby zwrócic uwagę an gry które grałem przez ostatnie lata, to przychodzi mi na myśl jeden wyszczególniony tytuł. Mianowicie chodzi mi o Blue Dragon. Gre jRPG na PS3 i X360. |
||
![]() Serowy Deep Blue postów: 602 |
Chyba Prince of Persia 2008 i Mirror's Edge ale nie jestem pewny czy na najtrudniejszych poziomach w te gry grałem, Heavy Rain i Indigo Prophecy również były łatwymi grami lecz tu raczej bardziej chodziło o filmowy nastrój niż na wyzwanie. |
||
![]() widzu Nie spodziewałeś się, prawda? postów: 2083 |
Serio Mirror's Edge wydaje ci się taki łatwy? Nigdy nie spadłeś przez skok wybity pół sekundy za wcześnie? |
||
![]() Pan Mordoru NextGen postów: 861 |
Fahrenheit (Na najwyższym) - Tylko przy szpitalu psychiatrycznym się męczyłem a tak to na luzie. |
||
| Rei 02 Miejscowy Turysta postów: 2330 |
Serowy napisał 06.10.2012 22:35 Ogółem, wyśmiałbym tą wypowiedź. Ale biorąc pod uwagę wyłącznie tryb przechodzenia, wcale nie jest aż tak trudno. Co mogę przyznać widzu napisał 07.10.2012 14:02 Zgadzam się z tym w 100%. ME nie wybacza błędów. Jest bezlitosny. Zwłaszcza na time trial'ach (bo na Speed Run'ach, nie jest to aż tak uporczywe). Wracając do story. Nawet na hardzie można ukończyć gre bez bycia zastrzelonym (bo ze spadnieciami już gorzej). Ale jest to wykonalne. |
||
| Maniek |
Pan Mordoru napisał 07.10.2012 14:03 Żartujesz sobie chyba. Podajesz losowe gry, żeby tylko coś nabazgrać. Słabe. Czy aby na pewno to był Fahrenheit? Szczerze ... nawet na drugim poziomie trudności miałem z nią problemy. |
||
![]() Pan Mordoru NextGen postów: 861 |
Proszę mnie nie obrażać to moja ulubiona gra. To że ty miałeś z nią problemy nie znaczy że wszyscy muszą mieć - Ja na początku nawet nie umiałem zwłok do kibla przenieść ani nic zrobić poza chodzeniem ale jak już opanowałem sterowanie to łatwizna. Tylko Psychiatryk i Bazy wojskowe były trochę trudne. Reszta to prościzna. |
||
![]() adi760 NextGen postów: 1998 |
Przecież podał tylko jedną :/ |
||
| spis tematów |